Palvelut

Haluan auttaa asiakkaitani menestymään lisäämällä asiakkaiden tuottavuutta ja myyntiä kustannustehokkailla ratkaisuillani. Valokuvien tuottaminen ei ole pelkästään kuvien ottamista, vaan siihen liittyy paljon muutakin työtä kuvien suunnittelusta tarkkaan viimeistelyyn. Toimitan toteuttamani kuvatiedostot erittäin korkealla resoluutiolla ja vapailla käyttöoikeuksilla. Joten asiakas voi käyttää kuvia vuosienkin ajan liiketoimintansa edistämiseen.

Autan asiakkaita menestymään lisäämällä myyntiä tehokkailla ratkaisuillani. Toimitan kuvat korkealla resoluutiolla ja vapailla käyttöoikeuksilla.

Mainoskuvaus

Mainoskuvan toteutus konseptin pohjalta valmiiksi kuvamateriaaliksi mainoskampanjaan ja muuhun markkinointiin. Korkean resoluution mainoskuva taipuu moneen. Sitä voi käyttää netin ja sosiaalisen median lisäksi myös tarkoissa julisteissa ja banderolleissa sekä katujen ja teiden varsilla suurilla mainostauluilla.

Henkilöstön
valokuvaus

Henkilöstön valokuvat on yrityksen ja brändin kasvot. Tyylikkäät ja ammattimaisesti toteutetut henkilöstökuvat herättävät luottamusta, luovat positiivisia mielikuvia ja korostavat brändin mukaisia arvoja. Jos yritykseen tulee uusia työntekijöitä, heidät voidaan kuvata samanlaisella valaisulla kuin aiemmin kuvauksissa olleet. Yhtiön kuvamateriaali näyttää freesiltä, kuin koko henkilökunta olisi kuvattu kerralla.

Tuotekuvaus

Tuotekuva on osa brändiä kuten henkilökuvakin. Houkuttelevan ja teknisesti onnistuneen tuotekuvan avulla herätetään asiakkaan huomio. Kun tuote esitellään laadukkailla kuvilla, se saa asiakkaan tekemään ostopäätöksen helpommin. Tarvitsetko tyylikkäitä tuotekuvia esitteisiin, verkkokauppaan tai muuhun markkinointiin?

Teollisuuskuvaus

Luovaa teollisuuden valokuvausta. Toiminnallisia ja visuaalisesti näyttäviä, korkealaatuisia kuvia karuistakin teollisuuslaitteista ja ympäristöistä yksityiskohtaisella tarkkuudella. Turvajärjestelyt, tekniset asiat ja salassa pidettävät asiat huomioiden.

Profiilikuvaus

Henkilökuva on yrittäjän, asiantuntijan ja vaikuttajan käyntikortti. Millaisena haluat näyttää somessa ja verkossa? Profiilikuvia käytetään yleensä somessa kuten LinkedIn-sivustolla tai yrityksen verkkosivuilla. Ammattimainen ja korkealaatuinen kuva antaa katsojalle välittömästi vaikutelman, että olet panostanut profiiliisi ja olet todellinen alasi ammattilainen.

Tilojen kuvaus

Tyylikkäät esittelykuvat tiloista ja sisustuksista luovat arvokkaan ensivaikutelman. Asianmukaisella tekniikalla ja valaisulla luodaan juuri sopiva tunnelma ja kuvissa säilyy todelliset mittasuhteet ilman vääristymiä. Hotellihuoneet, sviitit, aulat, liiketilat, asunnot, kokoustilat, edustustilat, kiinteistöt ja erilaiset referenssikohteet.

Taideteosten digitoiminen

Taiteen digitointi ja reprokuvaus ensiluokkaisella laitteistolla ja erikoisohjelmilla. Kuvatiedostojen toimitus jopa 250 megapikselin resoluutiolla takaa veitsenterävän kuvanlaadun. Erittäin tarkka värintoisto ja oikeanlainen valaisu takaavat sen, että digitoidun kuvan katselija pääsee havaitsemaan siveltimen jäljet ja teoksissa käytettyä maalaustekniikkaa tarkasti.