Palvelut

Mainoskuvaus

Mainoskuvan toteutus konseptin pohjalta valmiiksi kuvamateriaaliksi mainoskampanjaan ja muuhun markkinointiin. Korkean resoluution mainoskuva taipuu moneen. Sitä voi käyttää netin ja sosiaalisen median lisäksi myös tarkoissa julisteissa ja banderolleissa sekä katujen ja teiden varsilla suurilla mainostauluilla.

Osuuspankille kuvaamani mainoskuva 63 neliön mainostaululla ja teiden varsilla

Henkilökuvaus

Henkilökuva on yrityksen ja brändin kasvot. Tyylikkäät ja ammattimaisesti toteutetut henkilökuvat herättävät luottamusta, luovat positiivisia mielikuvia ja korostavat brändin mukaisia arvoja.

Tuotekuvaus

Tuotekuva on osa brändiä kuten henkilökuvakin. Houkuttelevan tuotekuvan avulla herätetään asiakkaan huomio. Kun tuote esitellään laadukkailla kuvilla, se saa asiakkaan tekemään ostopäätöksen helpommin.

Tilojen kuvaus

Tyylikkäät esittelykuvat tiloista ja sisustuksista luovat arvokkaan ensivaikutelman. Asianmukaisella tekniikalla ja valaisulla luodaan juuri sopiva tunnelma ja kuvissa säilyy todelliset mittasuhteet. Hotellihuoneet, aulat, liiketilat, asunnot, kokoustilat, edustustilat, kiinteistöt ja erilaiset referenssikohteet.

Kiitoksia!

Kiitos yhteydenotosta, palataan asiaan pian!