Sopimus- ja toimitusehdot

Alla esitetyt yleiset ehdot ovat voimassa kaikissa kuvauspalveluissa, ellei asiakkaan kanssa ole toisin kirjallisesti sovittu.

Kuvauksen hinta ja palvelun sisältö

Ellei toisin ole sovittu, valokuvauksen hinta ja sisältö määräytyy voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tarjouksessa pääsette tutustumaan tarkemmin hintoihimme. Hinnaston ulkopuolelle jäävistä tuotteista ja palveluista on sovittava etukäteen valokuvaajan kanssa.

Tekijänoikeudet ja käyttöoikeudet

Kaikki tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajalla, jollei ole toisin sovittu. Valokuvaaja saa käyttää kuvia portfoliossa, blogissa, valokuvakilpailuissa sekä muussa valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa ilman erillistä lupaa. Valokuvaaja sitoutuu kunnioittamaan asiakkaan yksityisyyttä ja käyttämään tilannekohtaista harkintaa kuvien esillepanossa.

Valokuvien tyyli

Asiakas on nähnyt valokuvaajan aiempia töitä, mutta hyväksyy sen, että kuvaustyyli voi muuttua ajan myötä tai olosuhteiden takia. Valokuvaaja ei takaa, että kuvat ovat tyyliltään samanlaisia kuin aiemmat kuvat. Valokuvaaja päättää kuvien taiteellisen tyylin vallitsevien olosuhteiden mukaan oman harkintansa mukaisesti, jotta niistä tulee parhaat mahdolliset juuri yrityksen brändin mukaisesti.

Kaikki kuvat peruskäsitellään, joka tarkoittaa sitä, että ne käydään läpi valotuksen, valkotasapainon, kontrastin ja rajauksen osalta. Tarkempi käsittely ja manipulaatio (esimerkiksi esineiden poistaminen kuvasta tai ihon tasoittaminen tai esimerkiksi korukuvissa editointia enemmän vaativat työt) eivät kuulu palveluun ilman lisämaksua.

Matkakulut

Mahdolliset erilliset matkakulut laskemme lopulliseen tarjoukseen mukaan. Turun alueella matkakulut sisältyvät hintaan. Muualla Suomessa ja ulkomailla toteutettavissa kuvauksissa matkakuluista laskutamme kilometrien mukaan.

Käytössämme on liikkuva studio, joten kuvaamme juuri siellä missä yrityksesi on.

Kuvauksen maksaminen

Kuvauksen maksaminen tapahtuu laskulla. Maksuehto laskulla on 7 päivää, ellei sopimuksessa ole sovittu toisin.

Kuvauksen peruutus tai siirto

Kuvauksen peruuttaminen tai kuvauspäivän siirtäminen on mahdollista, mutta toivomme, että otatte meihin yhteyttä viimeistään 24 tunnin sisällä kuvauksen alkamisajankohdasta.

Myöhässä ilmoitetusta peruutuksesta tai siirrosta tai ajan käyttämättä jättämisestä perimme 50 % korvauksen sovitusta kuvauspalkkiosta.

Kuvien lataaminen

Pääsette lataamaan valokuvat kuvapankista, kun kuvausmaksu on suoritettu kokonaisuudessaan tai erillisen sopimuksen mukaisesti (katso tarjous).

Kuvien lataukseen liittyvät ohjeet lähetetään erillisellä sähköpostilla.