Sopimus- ja toimitusehdot

Alla esitetyt yleiset ehdot ovat voimassa kaikissa kuvauspalveluissa, ellei asiakkaan kanssa ole toisin kirjallisesti sovittu.

Kuvauksen hinta ja palvelun sisältö

Valokuvauksen hinta ja sisältö määräytyy voimassa olevien hintojen mukaisesti. Tarjouksessa pääsette tutustumaan hintoihimme tarkemmin.

Matkakulut

Mahdolliset erilliset matkakulut laskemme lopulliseen tarjoukseen valmiiksi mukaan. Turun alueella matkakulut sisältyvät hintaan. Muualla Suomessa ja ulkomailla toteutettavissa kuvauksissa matkakuluista laskutamme kilometrien mukaan. Käytössämme on liikkuva studio, joten kuvaamme siellä missä tarvitsee.

Valokuvien tyyli ja käsittely

Kaikki kuvat peruskäsitellään, jotta niistä tulee parhaat mahdolliset juuri asiakkaan brändin mukaisesti. Kuvien valotus, kontrasti, valkotasapaino ja rajaus säädetään. Vaativampi kuvankäsittely ja kuvamanipulaatio (esimerkiksi esineiden poistaminen kuvasta, ihon tasoittaminen tai vaikkapa korukuvissa enemmän editointia vaativat työt) laskutetaan erikseen.

Kuvauksen maksaminen

Kuvauksen maksaminen tapahtuu joko kuvauksen yhteydessä korttimaksulla tai erikseen toimitettavalla laskulla. Maksuehto laskulla on 14 vuorokautta, ellei toisin ole sovittu. 

Kuvapankki ja kuvien lataaminen

Esikatselukuvat sisältävä kuvapankki toimitetaan sen jälkeen, kun kuvausmaksu on kokonaisuudessaan maksettu. Asiakas voi valita kuvapankista kuvauspaketin hintaan sisältyvät kuvat, jotka käsitellään ja toimitetaan ladattavaksi kuvapankkiin.

Kuvien lataukseen liittyvät ohjeet lähetetään aina erillisellä sähköpostilla.

Lisäkuvien tilaaminen

Myös lisäkuvien tilaaminen on mahdollista suoraan Kuvapankin kautta. Kuvauspaketin lisäksi tilattavista kuvista toimitetaan lasku. Maksuehto laskulla on 14 vuorokautta, ellei toisin ole sovittu. Kuvatilaus käsitellään sen jälkeen, kun maksu on hoidettu.

Tekijänoikeudet ja käyttöoikeudet

Selkeän ja läpinäkyvän hinnoittelun vuoksi kuvatiedostot toimitetaan vapailla käyttöoikeuksilla mediasta, levikistä ja näyttökerroista riippumatta. Kaikki tekijänoikeudet säilyvät kuitenkin lakisääteisesti valokuvaajalla, jollei toisin sovita. 

Valokuvaaja saa käyttää kuvia portfoliossa, blogissa, valokuvakilpailuissa sekä muussa valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa ilman erillistä lupaa. Valokuvaaja sitoutuu kunnioittamaan asiakkaan yksityisyyttä ja käyttämään tilannekohtaista harkintaa kuvien esillepanossa.

Kuvauksen peruutus tai siirto

Kuvauksen peruuttaminen tai kuvauspäivän siirtäminen on mahdollista, mutta toivomme, että otatte meihin yhteyttä viimeistään 24 tunnin sisällä kuvauksen alkamisajankohdasta.

Myöhässä ilmoitetusta peruutuksesta tai siirrosta tai ajan käyttämättä jättämisestä perimme 50 % korvauksen sovitusta kuvauspalkkiosta.