Tuotekuvat Camera Obscurasta, joka ensimmäisenä maailmassa heijastaa maiseman oikeinpäin

Valokuvaaja Turku - Tuotekuvaus studiossa

Tuotekuvat Camera Obscurasta, joka ensimmäisenä maailmassa heijastaa maiseman oikeinpäin

Valokuvaaja Peter Sebastian
Valokuvaaja Turku - Tuotekuvaus studiossa

Maininta Camera Obscura löytyy kirjallisuudesta jo noin parin tuhannen vuoden takaa. Tämä laite on kuitenkin ainutlaatuinen. Se on koko maailmassa ensimmäinen tuote, joka heijastaa ulkona näkyvän maiseman oikein päin huoneen seinille. Tuotteen suunnittelija ja valmistaja, kotimainen yhtiö Bonfoton otti minuun yhteyttä tuotekuvauksesta. Minulla oli kunnia ikuistaa tuotekuvat tästä tehokkaasta, mutta silti kompaktin kokoisesta laitteesta. Joten tässä on BonfotonUP, olkaa hyvät!

Kuvasin tuotteen studiossani. Rakensin jokaiseen kuvaan tumman taustan käyttäen erilaisia valaisutekniikoita ja Photoshoppia
BonfotonUP sivulta päin kuvattuna
Tuote on pakettia myöten upeasti viimeistelty, joten halusin kuvata myös pakettia esittelevän tuotekuvan arvokkaan tummalla taustalla ja valaisulla.
Tuotekuvassa voidaan esitellä tuotteen funktioita. Tässä kuvassa laitteen tilttaava osa näkyy säädettynä maksimiasentoonsa

Laitteeseen ja aiheeseen voi tutustua lisää valmistajan verkkosivuilla osoitteessa Bonfoton.com

Tutustu tästä tuotekuvaukseen ja muihin kuvaamiini tuotteisiin

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Picture of Peter Sebastian

Peter Sebastian

Elämästä inspiroituva ja pienistä arkisista asioista iloa saava herkkäsieluinen hetkessä eläjä, joka etsii jatkuvasti positiivista tästä melko kovastakin businessmaailmasta. Kannustaa jokaista löytämään oman juttunsa ja tekemään sitä, mitä rakastaa. Yrittäjänä 18-vuotiaasta lähtien.

Katso muut kirjoitukset
Picture of Peter Sebastian

Peter Sebastian

Elämästä inspiroituva ja pienistä arkisista asioista iloa saava herkkäsieluinen hetkessä eläjä, joka etsii jatkuvasti positiivista tästä melko kovastakin businessmaailmasta. Kannustaa jokaista löytämään oman juttunsa ja tekemään sitä, mitä rakastaa. Yli 16 vuotta yrittäjänä.

Katso kaikki kirjoitukset