Nostalginen rippikuvaus Turussa kauniissa aamuauringossa hevosen kanssa – kuvattavana sama malli kuin lapsikuvauksessa 10 vuotta sitten

Nostalginen rippikuvaus Turussa kauniissa aamuauringossa hevosen kanssa – kuvattavana sama malli kuin lapsikuvauksessa 10 vuotta sitten

Valokuvaaja Peter Sebastian

Kuvasin Vilman ja Diegon kauniissa Turun aamuauringossa. Se on aina parasta, kun kuvissa yhdistyy kuvattavalle rakas harrastus tai lemmikki.

Valokuvaajana on kunnia-asia olla mukana perheen tärkeissä elämänvaiheissa. On hauskaa muistella aikaa, kun kuvasin Vilmaa noin 10 vuotta sitten perhekuvauksen yhteydessä. Olen saanut tehdä vuosien aikana samalle perheelle hääkuvauksen, perhekuvauksen, pari lapsikuvausta ja nyt viimeisimpänä rippikuvauksen. Uskomatonta miten äkkiä lapset ja nuoret kasvaa. Siinä samalla sen huomaa, miten nopeasti omakin nuoruus on vierähtänyt yrittäjänä ja valokuvaajana.

Vilma kuvattuna perhekuvauksen yhteydessä noin 10 vuotta aikaisemmin perheen leikkimökin terassilla. Tämä oli ensimmäisiä kertoja, kun käytin miljöökuvauksissa kannettavaa studiolaitteistoa. Eli valonlähteenä kuvassa toimi täysin manuaalisesti säätämäni kannettavat studiovalot ilman minkäänlaista automatiikkaa. Tuohon aikaan voimanlähteenä toimi lähes 10-kiloinen akku. Paljon on tekniikka kehittynyt noilta ajoilta.
Diego oli seuraavana aamuna lähdössä uusille omistajille. Osasin odottaa, että haikeaa jäähyväisten sävyttämää fiilistä on luvassa.

Vaikka lämpötila taisi olla hieman pakkasen puolella, molemmat mallit olivat erittäin sisukkaita eivätkä valittaneet kertaakaan.

Meinasipa taas erityisherkällä kameramiehelläkin silmät kostua

”Timantit ovat naiset parhaita ystäviä” sanotaan. Uskoisin, että tuon sitaatin kehittäjällä ei ollut omaa hevosta tai lemmikkiä 🙂

Minkälaisia kuvia sinä haluaisit, olisiko kuvissa mukana kenties jotain rakkaaseen harrastukseen liittyvää tai tulisitko kuvaan lemmikin kanssa?

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Picture of Peter Sebastian

Peter Sebastian

Elämästä inspiroituva ja pienistä arkisista asioista iloa saava herkkäsieluinen hetkessä eläjä, joka etsii jatkuvasti positiivista tästä melko kovastakin businessmaailmasta. Kannustaa jokaista löytämään oman juttunsa ja tekemään sitä, mitä rakastaa. Yrittäjänä 18-vuotiaasta lähtien.

Katso muut kirjoitukset
Picture of Peter Sebastian

Peter Sebastian

Elämästä inspiroituva ja pienistä arkisista asioista iloa saava herkkäsieluinen hetkessä eläjä, joka etsii jatkuvasti positiivista tästä melko kovastakin businessmaailmasta. Kannustaa jokaista löytämään oman juttunsa ja tekemään sitä, mitä rakastaa. Yli 16 vuotta yrittäjänä.

Katso kaikki kirjoitukset