Naantalin Kylpylä jälleen Suomen paras hotelli World Travel Awards Oscareissa. Kuvaamani sviittikuvat kilpailussa

Naantalin Kylpylä jälleen Suomen paras hotelli World Travel Awards Oscareissa. Kuvaamani sviittikuvat kilpailussa

Valokuvaaja Peter Sebastian

Mahtava uutinen maailmalta! Viime vuonna 2019 Naantalin Kylpylä palkittiin Suomen parhaaksi hotelliksi kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa. Tänä vuonna panokset kovenivat jälleen, kun hotelli kilpaili lisäksi kolmessa muussakin kategoriassa.

Samoihin kilpasarjoihin oli nominoitu esimerkiksi Hotel Kämp, Klaus K, Hilton Helsinki Strand, Radisson Blue Seaside Hotel ja SnowVillage. Kilpakumppaneina oli siis jälleen Suomen hotellien ehdoton eliitti. Siitä huolimatta kultaa tuli toistamiseen.

Tämän lisäksi voitto tuli myös Suomen paras sviitti -sarjassa. Minulla on valokuvaajana ollut ilo ja kunnia kuvata myös näiden sviittien esittelykuvat, jotka pyörivät myös maailmalla.

Hotelli oli mukana myös Finland’s Leading Business Hotel -kilpailussa. Kaiken kruunasi nominaatio Euroopan parhaan leisure-resortin kategoriassa. Ainoana pohjoiseurooppalaisena kohteena viiden etelä- ja itäeurooppalaisen resortin joukossa!

World Travel Awards

Perustettu vuonna 1993 matkailuajan parhaiden toimijoiden esiin nostamiseksi ja palkitsemiseksi. Nykyään alan arvostetuin tunnustus. Kilpasarjoihin kuuluu lentoyhtiöt, hotellit ja matkanjärjestäjät.

www.worldtravelawards.com

Tutustu voittajasviitteihin ja ottamiini huonekuviin Naantalin Kylpylän sivuilla

Tästä klikkaamalla löydät muita valokuvaamiani tila- ja sisustuskuvia

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Picture of Peter Sebastian

Peter Sebastian

Elämästä inspiroituva ja pienistä arkisista asioista iloa saava herkkäsieluinen hetkessä eläjä, joka etsii jatkuvasti positiivista tästä melko kovastakin businessmaailmasta. Kannustaa jokaista löytämään oman juttunsa ja tekemään sitä, mitä rakastaa. Yrittäjänä 18-vuotiaasta lähtien.

Katso muut kirjoitukset
Picture of Peter Sebastian

Peter Sebastian

Elämästä inspiroituva ja pienistä arkisista asioista iloa saava herkkäsieluinen hetkessä eläjä, joka etsii jatkuvasti positiivista tästä melko kovastakin businessmaailmasta. Kannustaa jokaista löytämään oman juttunsa ja tekemään sitä, mitä rakastaa. Yli 16 vuotta yrittäjänä.

Katso kaikki kirjoitukset