Naantali Spa & Hotel valittiin Suomen parhaaksi hotelliksi kovasta kilpailusta huolimatta

Valokuvaaja Peter Sebastian

Naantali Spa & Hotel valittiin Suomen parhaaksi hotelliksi kovasta kilpailusta huolimatta

Asiakkaani Naantali Spa Hotel palkittiin Suomen parhaaksi hotelliksi kesäkuussa 2019 kansainvälisessä matkailualan World Travel Awards -gaalassa. Valtavasti onnea!

Kilpakumppanit olivat kovat, sillä Finland’s Leading Hotel 2019 -sarjaan oli nominoitu myös seuraavat upeat hotellit:

  • Hotel Kämp
  • Klaus K
  • Hilton Helsinki Strand
  • Radisson Blue Seaside Hotel
  • SnowVillage

Kylpylähotellilla on viimeisen vuoden aikana tehty runsaasti uudistustöitä. Kaikki huoneet on remontoitu ja hotelli on saanut myös uusia huonetyyppejä, kuten tyylikkäät Loft-huoneet. Samalla päivitettiin visuaalinen ilme ja verkkosivusto ja upouusi kuntokeskus OLOFitness avattiin tammikuussa. Ja kyllä kannatti!

Minulle on ilo ja kunnia toteuttaa mainoskuvia tällaiselle asiakkaalle. Uudet huoneet, sviitit, kuntosali, tilakuvia ja monia muita kuvaamiani valokuvia on nähtävillä Naantalin Kylpylän verkkosivuilla, mainoksissa, lehdissä, esitteissä ja muussa markkinoinnissa.

 

Tästä Naantalin Kylpylän verkkosivuille

Suite Nordic

Suite Wellness

Suite Pop & Rock

Suite Romantic

Deluxe

Seaside Suite I

Loft

Seaside Suite

Comfort Twin

Naantali City Apartments

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Peter Sebastian

Peter Sebastian

Elämästä inspiroituva ja pienistä arkisista asioista iloa saava herkkäsieluinen hetkessä eläjä, joka etsii jatkuvasti positiivista tästä melko kovastakin businessmaailmasta. Kannustaa jokaista löytämään oman juttunsa ja tekemään sitä, mitä rakastaa. Yli 13 vuotta yrittäjänä. Valokuvaaja Turku - Helsinki alueella ja kuvaa missä tahansa muuallakin.

Katso muut kirjoitukset
Peter Sebastian

Peter Sebastian

Elämästä inspiroituva ja pienistä arkisista asioista iloa saava herkkäsieluinen hetkessä eläjä, joka etsii jatkuvasti positiivista tästä melko kovastakin businessmaailmasta. Kannustaa jokaista löytämään oman juttunsa ja tekemään sitä, mitä rakastaa. Yli 14 vuotta yrittäjänä. Valokuvaaja Turku - Helsinki alueella ja kuvaa missä tahansa muuallakin.

Katso kaikki kirjoitukset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat aina tiedon, kun jotain uutta ja ajankohtaista julkaistaan