Avainlippu osoituksena suomalaisesta työstä ja palvelusta

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Peter Sebastianille Avainlippu-tunnuksen kotimaisesta työstä ja palvelusta

Valokuvaaja Peter Sebastian

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Peter Sebastianille Avainlippu-tunnuksen kotimaisesta työstä ja palvelusta

Avainlippu osoituksena suomalaisesta työstä ja palvelusta

Avainlippu-tunnus on merkki aidosta suomalaisesta työstä. Ensisijainen kriteeri merkin myöntämiselle on se, että tuote on valmistettava tai palvelu on tuotettava Suomessa. Tämän lisäksi myös suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin täytyy sijaita Suomessa.

Avainlippu kuvaa Peter Sebastianin yritystoimintaa todella hyvin. Kotimaisen tuotannon ja palvelun merkitys nykyään korostuu entisestään, kun yritykset hakevat ja valitsevat palvelun tuottajaa. Avainlippuun yhdistetään positiivisia mielikuvia luotettavuudesta, kotimaisuudesta ja vastuullisuudesta.

Tämän lisäksi myös kansainväliset asiakkaat arvostavat suomalaista palvelua, sisua ja korkeaa laatua. On kunnia viedä kotimaista osaamista myös ulkomaille.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Peter Sebastian

Peter Sebastian

Elämästä inspiroituva ja pienistä arkisista asioista iloa saava herkkäsieluinen hetkessä eläjä, joka etsii jatkuvasti positiivista tästä melko kovastakin businessmaailmasta. Kannustaa jokaista löytämään oman juttunsa ja tekemään sitä, mitä rakastaa. Yli 13 vuotta yrittäjänä. Valokuvaaja Turku - Helsinki alueella ja kuvaa missä tahansa muuallakin.

Katso muut kirjoitukset
Peter Sebastian

Peter Sebastian

Elämästä inspiroituva ja pienistä arkisista asioista iloa saava herkkäsieluinen hetkessä eläjä, joka etsii jatkuvasti positiivista tästä melko kovastakin businessmaailmasta. Kannustaa jokaista löytämään oman juttunsa ja tekemään sitä, mitä rakastaa. Yli 14 vuotta yrittäjänä. Valokuvaaja Turku - Helsinki alueella ja kuvaa missä tahansa muuallakin.

Katso kaikki kirjoitukset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat aina tiedon, kun jotain uutta ja ajankohtaista julkaistaan