Valokuvaaja Turku logo vaaleana

Valokuvastudio
Turussa

Studio Turussa

Turun Vähäheikkilässä entisessä Figuran tehtaassa sijaitseva studio on tehty erilaisiin valokuvauksiin

Viisi metriä leveä kuvaustausta

Mittatilaustyönä rakennettu valkoinen saumaton taustaseinä: Avaruustausta, Cyclorama, Infinity wall, ikuisuustausta… Sillä on monta nimeä.

Leveä tausta ja 3,2 metrin huonekorkeus mahdollistaa myös urheilukuvauksissa suosittujen ryhmäkuvien ja hyppykuvien ikuistamisen vaivattomasti.

Tehokas
laitteisto

Studiolla on tarkoin valikoidut työkalut ja korkealaatuinen tekniikka parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi

Etenkin ryhmien kuvausta varten rakennettu leveä kuvaustausta mahdollistaa tiimien kuvaamisen ja antaa liikkumavaraa

Suuret näytöt

Valokuvaus suoraan 32-tuumaisille 4K-näytöille antaa suuria etuja etenkin ryhmiä ja tuotteita kuvatessa.

Ryhmäkuvien sommittelu on tehokasta ja tuotekuvan pienetkin yksityiskohdat erottuu selkeästi. Kuva näkyy välittömästi kuvan ottamisen jälkeen tarkoilla näytöillä.

Green Screen

Studiolla voidaan kuvata erilaisia tuotantoja myös Green Screenille tai Blue Screenille ja upottaa kuvattavat kohteet mille tahansa taustalle. Kuvaan ja taustaan voidaan rakentaa kuvamanipulaatiolla erilaisia elementtejä – vain mielikuvitus rajana!

Varalaitteistoa

Ammattilaisena työskentelevän valokuvaajan laitteiston on toimittava joka ainoassa tilanteessa. Kuvaus ei saa keskeytyä mahdollisen laitevian takia. 

Olen satsannut luotettavaan ammattitekniikkaan, mutta silti minulla on aina varalaitteistoa studiolla ja muualla kuvatessa: varakamera, lisävaloja ja muita tarvikkeita