Muunneltavan ja siirrettäväksi päiväkodiksi valmistetun moduulirakennuksen valokuvaaminen

Valokuvaaja Peter Sebastian

Muunneltavan ja siirrettäväksi päiväkodiksi valmistetun moduulirakennuksen valokuvaaminen

Kuvasin Nousiaiseen päiväkodin käyttöön valmistetun puurakenteisen moduulirakennuksen. Rakentajana toimi asiakkaani FM-Haus Oy, joka tarjoaa tilaratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin. Moduulirakentamisessa on se iso etu, että tiloja voi laajentaa ja muunnella. Tarvittaessa tilat ovat jopa siirrettävissä toiseen kohteeseen. Kaiken lisäksi rakennuksen rakennus- ja toimitusajat ovat nopeat.
En koskaan kuvaa asiakkaiden tiloja käyttämällä kamerassa niin sanottua kalansilmäobjektiivia, joka vääristää linjoja ja antaa kohteesta muutenkin väärän vaikutelman.
Samalla oli tarve kuvata myös toiminnallisia kuvia sisällä ja ulkotiloissa.

Pidän keikoilla mukana akkukäyttöiset salamat ja heijastimia, jolloin pystyn kuvaamaan raikkaita kuvia sisällä ja ulkona. Ja mikä parasta, aina sähköstä ja johdoista riippumatta.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Peter Sebastian

Peter Sebastian

Elämästä inspiroituva ja pienistä arkisista asioista iloa saava herkkäsieluinen hetkessä eläjä, joka etsii jatkuvasti positiivista tästä melko kovastakin businessmaailmasta. Kannustaa jokaista löytämään oman juttunsa ja tekemään sitä, mitä rakastaa. Yli 13 vuotta yrittäjänä. Valokuvaaja Turku - Helsinki alueella ja kuvaa missä tahansa muuallakin.

Katso muut kirjoitukset
Peter Sebastian

Peter Sebastian

Elämästä inspiroituva ja pienistä arkisista asioista iloa saava herkkäsieluinen hetkessä eläjä, joka etsii jatkuvasti positiivista tästä melko kovastakin businessmaailmasta. Kannustaa jokaista löytämään oman juttunsa ja tekemään sitä, mitä rakastaa. Yli 14 vuotta yrittäjänä. Valokuvaaja Turku - Helsinki alueella ja kuvaa missä tahansa muuallakin.

Katso kaikki kirjoitukset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat aina tiedon, kun jotain uutta ja ajankohtaista julkaistaan